Mon%20Palmer%20%2B%20Bauwerk%20Colour%20

begeleiding

 

                                                                                                                

                                                                  

Tijdens de eerste consultatie neem ik de tijd om je beter te leren kennen. We overlopen samen jouw eetgewoontes en levensstijl. Vervolgens wordt jouw volledige lichaamssamenstelling aan de hand van een bia-meting bepaald. Een normale weegschaal zegt wel iets over uw gewicht, maar niets over HOE jouw lichaam is samengesteld. Deze lichaamsanalyse geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water, spier-en vetmassa in uw lichaam, de basisbehoefte die uw lichaam nodig heeft of de cellen goed gevoed zijn enzovoort. Op basis daarvan worden samen met jou al reeds enkele haalbare doelen opgesteld. 

 

                                                               

 

                                                           

Na ongeveer een week zien we elkaar terug. In die tijd heb ik aan de hand van jouw eetgewoontes, levensstijl en lichaamsanalyse een haalbaar voedingsplan opgesteld. Het voedingsplan bevat voedingsadvies op maat en is dus specifiek aangepast aan jouw noden en behoeften. Een persoonlijke aanpak is volgens mij de meest efficiënte manier om een gezonde levensstijl op lange termijn te kunnen aanhouden. Verder wil ik jullie vooral op weg helpen aan de hand van praktische tools zoals: een maandelijks receptenboekje, productinfo, productfiches, bundel gezonde voeding in een notendop enzovoort. Daarnaast krijg je een handig winkelkaartje in portefeuille formaat. Deze bevat praktische richtlijnen per productgroep om je voortaan wegwijs te maken in de winkel. Je leert op een eenvoudige manier bewust gezondere keuzes maken.

Schermafbeelding 2021-02-11 om 18.58.30.

75-90 min. | €55

60min. | €50

INTAKEGESPREK 

VOEDINGSADVIES 

                                                                                                                                   

                                                                                                               

Tijdens de opvolgconsultaties bespreken we samen hoe jouw traject verloopt. In hoeverre bepaalde doelen zijn bereikt en bij welke zaken het wat minder vlot verloopt. Ik help je hierbij graag met extra tips & tricks om je zo te blijven motiveren in het aanhouden van een gezonde levensstijl. Bij elke consultatie wordt een nieuwe bia-meting uitgevoerd om een evolutie van jouw lichaamssamenstelling en voedingstoestand te verkrijgen. De frequentie van het aantal opvolgconsultaties ligt volledig in jouw handen.

                                                                               

 

 

30-40min. €30

60-75min. €50

FOLLOW-UP  

EXTRA: WORKSHOP VERPAKKINGEN LEZEN 

Een gezonde levensstijl begint bij het maken van bewust gezonde keuzes. Zie jij in de winkel soms het bos door de bomen niet meer en wil je graag gezondere keuzes kunnen maken? Dan is deze workshop zeker geschikt voor jou! In deze workshop leer je een ingrediëntenlijst en voedingswaardetabel op een correcte manier interpreteren.

 

Er komt enorm veel praktische productinfo aan bod, slimme switchen en vele eye-openers! Na deze workshop kun jij doordachte en slimme keuzes maken en laat jij jou niet meer vangen aan voedingsclaims. Kortom: je wordt een expert in het lezen van verpakkingen! Bonus: je krijgt een winkelkaartje met richtlijnen per productgroep en een uitgebreide productlijst, die voldoet aan de richtlijnen.

DUO CONSULTATIE

Wil jij samen met jouw partner, broer, zus, vriend, familielid,... werken aan een gezonde levensstijl? Dan begeleid ik jullie graag samen tijdens een duo consultatie.  

Intakegesprek = 90 euro

Voedingsadvies = 85 euro 

Follow up = 50 euro 

TERUGBETALING

Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Hierdoor is terugbetaling bij verschillende mutualiteiten mogelijk. De terugbetaling hangt af van het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten. Regels inzake terugbetaling kun je op de site van uw mutualiteit terugvinden.

EXTRA: mensen in het voortraject of zorgtraject diabetes genieten een verhoogde tegemoetkoming, mits doorverwijzing van de huisarts. Voor meer info, contacteer me of vraag mij ernaar in de praktijk.