top of page
Schermafbeelding 2022-09-29 om 17.10.40.png

Ontdek jouw lichaamssamenstelling!

Bij vita sana wordt gewerkt met het BIA 101 PRO Anniversary toestel van AKERN. Dit is een bio-elektrische impedantie meting die een 99,9% nauwkeurig beeld schetst van jouw volledige lichaamssamenstelling. Het is een korte en pijnloze test. Een gewicht alleen zegt weinig tot niets, het is niet meer dan een cijfer op zich. Gewicht houdt namelijk geen rekening met HOE jouw lichaam is samengesteld. 

De lichaamsmeting geeft essentiële informatie over de hydratatiestatus, spier-en vetmassa, wat jouw lichaam als basisbehoefte nodig heeft of de cellen goed gevoed zijn enzovoort. Deze informatie biedt naar begeleiding toe een grote meerwaarde. Tijdens elke consultatie wordt een nieuwe bia-meting uitgevoerd. Het is een uitstekende manier om een evolutie na een bepaalde tijd te meten. Elke meting wordt uitvoerig besproken en op basis daarvan worden doelen opgesteld. De verkregen informatie wordt na elke meting via een uitprint bezorgd.

 

Wil jij graag een afzonderlijke uitgebreide lichaamsanalyse laten uitvoeren? Maak gerust een afspraak via het contactformulier en vermeld bij reden van contact "lichaamsanalyse". (30 min. | €30) 

LICHAAMSANALYSE

  • Instagram
bottom of page